I verify that
I am of legal drinking age.
News
Hendrick`s – една необичайна венчавка
July 2017
Ботаническата градина за поредна година събра всички необичайни ценители на Hendrick`s, за да ги направи свидетели и да преживеят заедно едно неповторимо вълшебство - необичайната венчавка на г-н Розо Дамасцена и г-ца Кукумис Сативус, приказната инфузия, която е в основата на Hendrick`s джин.
В различните обособени зони всички гости ги очакваха необичайни предизвикателства и игри, в които отбрани хостове (които също са част от вълшебните съставки, скрити в най-необичайния джин) предизвикваха аудиторията и допринасяха за невероятния празник на розово-краставичената феерия. Над 600 необичайници присъстваха на тържествения ритуал, в който главният Обручител - г-н Картър Бенет (името идва от названието на 2та казана, в които се дестилира Hendrick`s джин) тържествено венча г-н Розо и г-ца Кукумис, за да претвори любовта им в забележителната инфузия на Hendrick`s джин. След това всеки желаещ, можеше да мине под специалната JustHendricksed арка и да се врече във вечна любов към когото и каквото сметне за добре. Много забавления, съчетани с добро настроение, музика и свежи коктейли повишиха градусите в юнския ден, за да достигнат върховата точка на кипяща Hendrick`s еуфория.

След цялото следобедно вълнение, предизвикано от Hendrick’s Odd Party 2017, гостите се отправиха към послепарти и Необичайният ден отказа да отстъпи място на обичайния изгрев.

More News