Потвърждавам, че имам навършени
18 години.
Напитки
Finsbury
Джинът Финсбъри се дестилира от хвойна, екзотични плодове и множество билки и подправки по сложен метод, създаден още през 18 век.

„Дестилираният джин” е индикатор за качество, тъй като „дестилиран” означава, че джинът не е просто смес от алкохол и аромати, както често се случва с не дотам качествен джин.
Хвойната, плодовете и билките се смесват с най-добрия алкохол, след което се дестилират при максимални грижи, в с традиционите методи, за да се получи топ продукт от ранга на джин Финсбъри.

Дестилерия Финсбъри е основана в Лондон от Джоузеф Бишъп още през 1740 г. В продължение на повече от 250 години името й е спрягано като един от най-добрите производители на напитки във Великобритания.

Ефектът се постига и благодарение на добре пазената формула, предавана от поколение на поколение в продължение на 250 год.

Той е с изключително наситен аромат на чист и великолепен букет. Ароматът е отличителен. Неговият мек и изтънчен вкус го прави предпочитан както във Великобритания, така и по света. Познавачите обичат да пият джин Финсбъри чист, за да се насладят напълно на великолепния му вкус. Той е идеална съставка за много популярни коктейли – класическите „джин с тоник“,“Сингапур.слинг”и „сухо Мартини”.
0.7л
37.5%abv
Изпрати запитване