Потвърждавам, че имам навършени
18 години.
Вина
Зеланос "Z" Шардоне Барел
Зеланос "Z" Шардоне Барел е 100 % сорт Шардоне. Има аромат на праскова, ванилия , с намек на минералност. Вкусът е сладък, на костилкови плодове, с цитрусови нотки и обогатен със сладоледено -ванилени акценти. Отлежава в нови френски дъбови бъчви до 10 м. Подходящ за храни като : риба на скара, сирене бри, стриди и различни морски дарове.
0.750л
13.5%abv
Изпрати запитване
Зеланос Пино Гри
Сортът на Зеланос Пино Гри е 100 % Пино Гри, а цветът е светло сламено-жълт. Има аромат на ябълка , цитруси и подправки. Богат вкус на лимон и круша, като виното е подходящо за филе от бяла риба, печена шунка , охладени бели меса.
0.750л
13.2%abv
Изпрати запитване
Зеланос Совиньон Блан
Сортът на Зеланос Совиньон Блан е 100 % Совиньон Блан, а цветът е светло -жълт , със зеленикави нюанси. Вкус на зелена трева и билки, с продължителен финал на розов грейпфурт. Подходяща храна - салати, сирена, риба и като аперитив.
0.750л, 
0.375л
13%abv
Изпрати запитване
Зеланос Шардоне
Сортът е Шардоне, със сламено жълт цвят. Има вкус на нектарини, бисквити, нотки мед, тофи аромати с дълъг финал. Подходящ за риба, паста със зехтин и като аперитив.
0.750л
13.8%abv
Изпрати запитване
Зеланос Мискет
Сортът е 100 % червен мискет, със светло сламено-жълт цвят. Има аромат на бели цветове, зелена ябълка и едно докосване на цитрусов плод. Вкусът е структуриран, със средно тяло , флорални подправки, мускус и дълъг минерален финал. Подходящ за зелени салати, паста със сирена, зеленцуци на скара и като аперитив.
0.750л
13%abv
Изпрати запитване