bg
Потвърждавам, че имам навършени
18 години.
bg
Новини
Tullamore D.E.W. е най-обичаната марка
юли 2018
Tullamore D.E.W. е най-обичаната марка
в класацията на българските потребители Любими марки


В категория „Високоалкохолни напитки“ Трансимпорт грабна призовете
за първо и трето място с марките Tullamore D.E.W. и Grant`s

TULLAMORE D.E.W. спечели първо място в единствената по рода си потребителска класация „Любимите марки“, която отличава най-обичаните марки от българските потребители. Над 5400 консуматори гласуваха за бранда като в категория „Високоалкохолни напитки“ и класираха Tullamore D.E.W. на челна позиция в тазгодишната надпревара. Красотата на бленда грабна сърцата на потребителите с характерния си богат и мек вкус, както и с множеството нови варианти, които успешно бяха лансирани на пазара в последните месеци.
Освен ирландския троен бленд на Tullamore D.E.W. потребителите отличиха с гласовете си и издигнаха на трето място в категорията „Високоалкохолни напитки“ и Grant`s - още една добре позната и наложила се на пазара марка, част от портфолиото на William Grant & Sons.
Така екипът на Делион получи 2 награди в челната тройка за най-предпочитани от потребителите марки на високоалкохолни напитки
Десетото юбилейно издание на конкурса събра всички финалисти на официалната церемония в Арена Ди Сердика, където организаторите връчиха сертификати и статуетки на победителите в различните категории.
„За нас е огромна чест и признание да бъдем на първо място в класацията Любимите марки, защото това е единствената потребителска класация, основана изцяло на предпочитанията на крайният консуматор, един независим и реален лакмус, отчитащ любовта на българските потребители. Именно емоционална привързаност и предпочитанията на потребителите са най-важният индикатор за цялостното представяне на една марка, като и за работата на екипа, който стои зад нея.“, споделя Рангел Рангелов, Маркетинг мениджър Делион.
За разлика от други класации, „Любимите марки“ не разчита на жури при номинациите, те са отворени и свободни, базирани само на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни показатели. Над 42 000 потребители подкрепиха любимите си марки през настоящата година.
Любимите марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.


Още новини