bg
Потвърждавам, че имам навършени
18 години.
bg
Новини
D.E.W. & a BREW
ноември 2017
Безусловна истина е, че доброто уиски е още по-ценно, когато е споделено в добра компания. Ирландците, известни със своя позитивен дух и светоглед, отдавна знаят, че това не е просто формула за добре прекарано време, а постулат за щастлив живот. Поколения наред те надграждат концепцията и създават традиция да комбинират уискито и с още един ценен със своите качества и вкус компонент - бирата. Още повече, че по своя произход и състав и двете напитки са със сходен характер.
Днес Tullamore D.E.W. възражда тази традиция, придавайки й нов прочит. Именно в сладките нотки на тройния бленд на Tullamore D.E.W., преплетени с горчивите оттенъци, характерни за бирата, се заражда онази експлозия на вкусове и аромати, която обгръща сетивата и завладява сърцата. D.E.W. & a BREW събира в себе си тайната на ирландските традиции с модерните тенденции и предпочитания на консумация на висококачествени и разнообразни по вкус крафт бири.
В края на октомври месец Джон Куин (глобален посланик на Tullamore D.E.W.) представи концепцията на специално събитие в София, насочено към уиски ценители, журналисти и блогъри. И понеже истинските характери търсят сродни души, то Tullamore D.E.W. не се поколеба да избере един достоен партньор – най-големия български производител на крафт бира – Glarus. Главният технолог и управител Деян Иванов селектира и представи 3 варианта на Glarus бира – Premium Pale Ale, Porter и Glarus Dubbel, които бяха поетапно комбинирани с Tullamore D.E.W. Original, Tullamore D.E.W. 12 YO и презентирания за първи път пред българска аудитория сингъл малц вариант Tullamore D.E.W. 14 YO. Джон Куин поведе гостите на събитието в едно различно пътешествие в света на Tullamore и истински неустоимо предизвикателство за сетивата. Цялостното представяне беше допълнено от прекрасната арт атмосфера на новия бар ресторант в центъра на София - Old is New, чиято философия да миксира идеи, стилове и пространства, синхронизира изцяло с комуникационната концепция на Tullamore D.E.W. – The Beauty of Blend. Гостите на събитието се потопиха в океан от вкусове и аромати, а тяхната магия бе подсилена от невероятната гурме храна, разработена специално за всяка една от комбинациите от шеф Андре Токев.

Още новини